Schoen-reparatie

Zijn uw schoenen stuk? Is de hak versleten? Zit er een gat in uw lederen zool. Is de hiel voering versleten? Hebben de schoenen een grondige poetsbeurt nodig? zolen en hakken vervangen? Dit is allemaal te herstellen. Dit kunnen we voor u verzorgen via onze online schoen reparatie service. Lees verder hoe dit werkt.

Online schoenen laten repareren

Offerte via email of direct opsturen?

De keuze is aan u, heeft u liever eerst een prijsindicatie op basis van de door u aan ons verstuurde foto's van de te repareren schoenen. Of stuurt u de schoenen direct op. Aan u de keuze. De schoenen worden door ons zelf gerepareerd, misschien heeft u het nog niet gezien maar www.schoen-onderhoud.nl is onderdeel van Schoenmakerij van den Brul uit Utrecht. We hebben 2 schoen-reparatie winkels in Utrecht. De reparatie van de schoenen die aan ons opgestuurd worden zal verzorgd worden in onze winkel aan de roelantdreef 242 Utrecht.

Aanmelden online schoenen repareren

 • Beschrijving
 • Meer details

Online schoenreparatie

Als u dit product bestelt heeft u de keuze om:

 1. Eerst een offerte te ontvangen gebaseerd op foto's die u ons stuurt, deze kunt u sturen door het antwoorden op de bevestigings email die u ontvangt. U ontvangt dan via de email een offerte, als u daar mee akkoord gaat kunt u de schoenen opsturen (op eigen kosten via Post-NL) Wij repareren de schoenen dan en als ze klaar zijn sturen wij u de betaal-gegevens waarna wij de schoenen weer naar u terugsturen. 
 2. U stuurt de schoenen direct op en ontvangt nadat wij de schoenen hebben ontvangen en beoordeeld een offerte via de email. Als u daar mee akkoord gaat zullen wij de schoenen repareren als ze klaar zijn ontvangt u per mail de betaal-gegevens waarna wij de schoenen weer naar u terugsturen. 

Waar moet ik op letten bij online schoenreparatie?

 • Heeft u een vraag? BEL 030 2610153
 • Als u foto's maakt doe dat dan van alle kanten en van beide schoenen.
 • Stuur schoenen op in een doos, niet in een zak.
 • Stuur met Post-NL, dat doen wij ook en daar hebben wij goede ervaring daar mee.
 • Reparatie duurt meestal 3-7 werkdagen.
 • Ophalen kan ook.
 • Als u de schoenen opgestuurd heeft maar de reparatie gaat toch niet door dan brengen wij de verzendkosten (6,95) in rekening voor het terugsturen.

schoenreparatie

Deze suède herenschoenen hadden een gat in de lederen zool en de hak was aan vervanging toe. We hebben de zolen en hakken verwijderd en de schoenen voor bereid voor de nieuwe zolen en hakken. Na afwerken ziet u het eindresultaat. De schoenen kunnen weer gebruikt worden!

Suede schoenen met een gat in de lederen zoolDe zolen en hakken zijn verwijderdHet eindresultaat.