Mr Lacy veters: de perfecte keuze voor sport- en sneakerschoenen

Ben je op zoek naar een speciale veter die je sport- of sneakerschoenen een unieke uitstraling geeft? Zoek niet verder, want Mr Lacy veters zijn precies wat je nodig hebt! Met een breed scala aan soorten, kleuren, vormen en diktes, is er altijd wel een leuke passende veter te vinden voor jouw sneakers. Bij Schoen-onderhoud.nl hebben wij het grootste online assortiment van Nederland als het gaat om Mr Lacy veters.

Of je nu op zoek bent naar opvallende neonkleuren, subtiele pasteltinten of stoere camouflagepatronen, bij ons vind je het allemaal. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij onze ruime selectie is er altijd wel een veter die perfect bij jouw stijl en schoenen past.

Wanneer je kiest voor Mr Lacy veters, kies je niet alleen voor stijlvolle schoenveters, maar ook voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze veters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor stevigheid en langdurig gebruik. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik tijdens sportactiviteiten en behouden hun kleur en vorm zelfs na vele malen strikken.

Mr. Lacy Flatties

Mr. Lacy Fatties

Mr Lacy Runnies Flat

Mr Lacy Runnies Round

Mr. Lacy Flexies

Mr. Lacy Printies

Mr Lacy Smallies

Mr Lacy Ropies

Mr Lacy Running Hydrophobic

Mr Lacy Flatties Colored Tip

Mr Lacy Flatties Metal Tips

Veter 120 centimeter plat natural white

Mr. Lacy midsole marker white - black

Soorten Mr lacy veters

Mr lacy maakt enorm veel verschillende soorten veters voor sneakers. De meest bekende zijn de flatties past eigenlijk in de meeste sneakers. Op zoek naar iets meer opvallends? Kijk dan naar de printies of de colored tips. Voor in hardloopschoenen hebben ze de runnies uitgevonden, deze is te bestellen in rond en plat. Ze hebben zelfs een reflecterende veter. Geen zin in strikken van de veter? Daar hebben ze de flexies voor, dit is een elastiche veter. Een keer in de schoen doen en strikken, daarna niet meer nodig!

Soorten Mr lacy veters

Alle soorten Mr lacy veters op een rij met hun eigenschappen.

Type Mr Lacy veter
Lengte cm.
Breedte mm.Toepassing
Smallies
90
8
Kinder-sneakers
Runnies round90
3
Sneakers
Flexies110
7

Kinder-sneakers / strikken niet nodig.

Runnies flat1207Sneakers / loopschoenen
Runnies Hydro / reflective1205Sneakers / hardloopschoenen
Flatties
130
10
Sneakers
Flatties colored tips
13010Sneakers
Printies130
10
Sneakers
Ropies
1405,5
Sneakers

 

 

Waarom zou je jouw Mr Lacy veters bij Schoen-onderhoud.nl kopen?

  1. We hebben het grootste online assortiment van Nederland als het gaat om Mr Lacy veters.
  2. We bieden veters in alle denkbare kleuren, vormen en diktes, zodat er altijd wel een perfecte match is voor jouw sneakers.
  3. Onze veters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor duurzaamheid en kwaliteit.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar www.schoen-onderhoud.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment. Koop nu jouw favoriete Mr Lacy veters online en geef jouw schoenen de finishing touch die ze verdienen!