Verzending

Verzendingen binnen Nederland zijn boven de 50 euro gratis, verzending naar België is vanaf 75 euro gratis.

Covid 19: We versturen dagelijks de bestellingen, echter geeft PostNL aan dat de bezorging soms iets langer kan duren dan u gewend bent. Zie op de PostNL website:https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus 

In Nederland:

- Envelop PostNL.

Als u een kleine bestelling plaatst van bijvoorbeeld 1 of 2 paar veters dan is deze optie beschikbaar. We doen de veters dan in een bubbeltjes envelop en versturen deze met de gewone brievenbus post. Deze wordt door de postbode in uw brievenbus bezorgd. De kosten hiervan zijn € 2,50. Dit is echter niet het bedrag dat als frankering op de envelop kan zitten. Bij 1 of 2 veters maken we n.l. ook kosten zoals verpakkingsmateriaal, en betalings kosten zoals Ideal bijvoorbeeld. Vandaar dat de frankering op kleine orders lager is dan het in rekening gebrachte verzendkosten. Let wel op, deze manier van versturen is niet te volgen. Als u dat wel wil dan kunt u ook kiezen voor de verzend optie brievenbus pakket, deze is wel te volgen.

- PostNL brievenbus pakket.

Als u wat meer veters of bijvoorbeeld een blik schoenwax besteld wordt deze als brievenbus pakket verstuurd. We versturen dan in een bubbeltjes envelop of in een dun kartonnen doosje. Deze manier van verzenden is wel te volgen. De kosten hiervan zijn € 4,25

- PostNL Pakket.

Standaard postNL pakket bezorging. U ontvangt een track & trace code om het pakketje te volgen. We gebruiken kartonnen dozen, meestal nieuw maar we hergebruiken ook dozen die we van onze leveranciers krijgen. Kosten van deze verzendmethode € 6,75 maar boven de € 50,00 gratis.

- Afhalen PostNL service point.

U laat uw bestelling sturen naar een door u uitgekozen PostNL service punt. U ontvangt een track & trace code en bericht als het pakketje afgehaald kan worden. Let wel op, het pakket blijft daar 1 week liggen. De kosten hiervan zijn ook € 6,75 maar boven de € 50,00 gratis.

Naar België:

- DHL.

Alle zendingen naar België gaan als pakket met track & trace code. In een kartonnen doos. De kosten hiervan zijn € 9,95 orders boven de € 75,00 verzenden we gratis.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als uw betaling (via Ideal creditcard of paypal) voor 15:00 binnen is wordt uw bestelling doorgaans dezelfde dag verstuurd. U kunt de betaling- en verzendstatus bekijken via de link in de bevestigings-email.  Als u via vooruitbetaling betaalt dan wachten wij tot uw betaling is ontvangen. Mocht er iets in uw bestelling onverhoopt niet op voorraad zijn mailen wij u zo spoedig mogelijk.

 Besteld op: Geleverd door Post-NL op:
 Maandag voor 15:00 Dinsdag
 Dinsdag voor 15:00 Woensdag
 Woensdag voor 15:00 Donderdag
 Donderdag voor 15:00 Vrijdag
 Vrijdag voor 15:00 Zaterdag
 Zaterdag Dinsdag
 Zondag DInsdag

Let wel op, deze tabel geld voor levering in NL en wij zijn uiteraard afhankelijk van de correcte levering van Post-NL

Wanneer ligt mijn bestelling in de winkel klaar?

Als u tijdens het bestel proces heeft aangegeven dat u de bestelling wenst op te halen in onze winkel aan de Roelantdreef 242 in Utrecht zal dit op de volgende manier gaan. Tevens zal de status als de bestelling daadwerkelijk in de winkel ligt worden veranderd, u krijgt daar automatisch een email van.

 Besteld op: Ligt klaar in de schoenmakerij aan de Roelantdreef 242 3562KH in Utrecht
 Maandag voor 15:00 Dinsdag na 10:00
 Dinsdag voor 15:00 Woensdag na 10:00
 Woensdag voor 15:00 Donderdag na 10:00
 Donderdag voor 15:00 Vrijdag na 10:00
 Vrijdag voor 15:00 Zaterdag na 10:00
 Zaterdag Maandag  na 15:00
 ZondagMaandag na 15:00