Schoenspanners

Schoenspanners houden uw schoenen langer mooi in vorm. Nog een voordeel van het gebruik van schoenspanners is dat de schoenen beter drogen doordat het vocht door het hout wordt opgenomen. Onze schoenspanners zijn leverbaar in beukenhout, maar ook in cederhout. Dit heeft als voordeel dat de spanners nog beter vocht op nemen en een aangename geur afgeven. Ook is de manier waarop de cederhouten schoen-spanners werken anders, ze spannen de schoen n.l. ook licht in de breedte op.
vanaf € 11,50

Marla Houten Schoenspanners

vanaf € 23,50

Cedrus Cederhouten Schoenspanners

LCA

La Cordonnerie Anglaise Schoenspanners

vanaf € 12,50

Woly Houten Schoenspanners

Floris

Floris van Bommel Schoenspanners

Bama Laarzenspanners hoog 32 cm

Houten uitdraaileest Dames

Houten uitdraaileest Heren

Boot-Fit Laarzenhanger.

Laarzenhanger Klem

Laarzenhanger Klem Dubbel

Van Bommel

Van Bommel schoenspanners

Cederhout

Cederhout is meer open van structuur en zal makkelijker vocht uit uw schoenen opnemen. Ook hebben cederhouten spanners een aangename frisse geur.

Beukenhout

Beukenhout is een wat hardere houtsoort die ook veel gebrukt wordt voor het maken van schoenspanners. Vaak gecombineerd met een veer.

Waarom Schoenspanners kopen?

Een paar schoenspanners verlengen de levensduur van uw schoenen aanzienlijk. Ze houden de schoenen goed in model, verminderen vouwen en nemen vocht uit de schoenen op. Welke moet ik nu kiezen? Zelf vinden we de Cedrus cederhouten spanners de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. Maar de voordeliger Marla of Woly spanners doen ook goed hun werk. Het enige wat deze iets minder maakt is de knop met veer, deze kan (soms bij de minder stevige schoenen) de hiel wat te veel spanning geven. Dit doen de cederhouten spanners absoluut niet. Heeft u een ruimer budget? Dan zijn de La Cordonie anglaise spanners heel mooi afgewerkt. Heeft u misschien van Bommel schoenen? Dan zijn de van Bommel spanners wellicht iets voor u. Het zelfde geldt voor laarzenspanners, deze houden de schacht van de laars mooi strak. De laarzenspanners zijn enkel verkrijgbaar in kunststof. Ook hebben we speciale uitdraai leesten, hiermee kunt u uw (lederen) schoenen iets oprekken. Deze uitdraai-leesten worden per stuk geleverd, het oprekken doet u dus per schoen. Er zijn ook kleine opzet stukjes bijgeleverd zodat u bijvoorbeeld op een drukpunt kunt oprekken.

Koop meerdere paren

Als u in een keer meerder paren schoenspanners koopt ontvangt u een flinke korting. Kijk bij de spanner van u keuze naar de korting.

Gratis verzending

besteld u in Nederland minimaal 50 euro? Dan verszenden wij uw bestelling gratis.