Schoenspanners

Schoenspanners houden uw schoenen langer mooi in vorm. Nog een voordeel van het gebruik van schoenspanners is dat de schoenen beter drogen doordat het vocht door het hout wordt opgenomen. Onze schoenspanners zijn leverbaar in beukenhout, maar ook in cederhout. Dit heeft als voordeel dat de spanners nog beter vocht op nemen en een aangename geur afgeven. Ook is de manier waarop de cederhouten schoen-spanners werken anders, ze spannen de schoen n.l. ook licht in de breedte op. Tot slot zijn er nog voordeligere kunststof en schuimspanners, deze worden meestal in dames schoenen gebruikt. De schuimspanners zijn n.l. ook in verschillende vormen te bestellen.
vanaf € 14,00

Marla Houten Schoenspanners

vanaf € 26,50

Cedrus Cederhouten Schoenspanners

Saphir cederhouten schoenspanners

Floris

Floris van Bommel Schoenspanners

Sneaker spoon

Van Bommel

Van Bommel schoenspanners

Houten uitdraaileest heren luxe

Houten uitdraaileest dames luxe

Houten uitdraai leest heren eenvoudig

Houten uitdraai leest dames eenvoudig

Bama Laarzenspanners hoog 32 cm UITLOPEND

Bama kunststof schoenspanner met veer UITLOPEND

Woly kunststof schoenspanners UITLOPEND

Laarzenhanger Klem Dubbel

Laarzenhanger Klem

Schuim

Bama schuimspanner 39/40 SET VAN 3 PAAR DE LAASTE!!

Schuim

Woly schuimspanner UITLOPEND

Schuim

Woly schuimspanner met veer SPITS UITLOPEND

NOG MAAR ENKELE OP VOORRAAD

La Cordonnerie Anglaise Schoenspanners UITLOPEND

Woly Houten Schoenspanners UITLOPEND

Schuim

Woly schuimspanner met veer elegant HET LAATSTE PAAR

Schuim

Bama schuimsoanner "pointed" SPITS UITLOPEND

Schuim

Bama schuimspanner "comfort' UITLOPEND

Waarom Schoenspanners kopen?

Een paar schoenspanners verlengen de levensduur van uw schoenen aanzienlijk. Ze houden de schoenen goed in model, verminderen vouwen en nemen vocht uit de schoenen op. Welke moet ik nu kiezen? Zelf vinden we de Cedrus cederhouten spanners de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. Maar de voordeliger Marla of Woly spanners doen ook goed hun werk. Het enige wat deze iets minder maakt is de knop met veer, deze kan (soms bij de minder stevige schoenen) de hiel wat te veel spanning geven. Dit doen de cederhouten spanners absoluut niet. Heeft u een ruimer budget? Dan zijn de La Cordonie anglaise spanners heel mooi afgewerkt. Heeft u misschien van Bommel schoenen? Dan zijn de van Bommel spanners wellicht iets voor u. Het zelfde geldt voor laarzenspanners, deze houden de schacht van de laars mooi strak. De laarzenspanners zijn enkel verkrijgbaar in kunststof. Ook hebben we speciale uitdraai leesten, hiermee kunt u uw (lederen) schoenen iets oprekken. Deze uitdraai-leesten worden per stuk geleverd, het oprekken doet u dus per schoen. Er zijn ook kleine opzet stukjes bijgeleverd zodat u bijvoorbeeld op een drukpunt kunt oprekken.

Cederhout

Cederhout is meer open van structuur en zal makkelijker vocht uit uw schoenen opnemen. Ook hebben cederhouten spanners een aangename frisse geur.

Beukenhout

Beukenhout is een wat hardere houtsoort die ook veel gebruikt wordt voor het maken van schoenspanners. Vaak gecombineerd met een veer.

Koop meerdere paren

Als u in een keer meerder paren schoenspanners koopt ontvangt u een flinke korting. Kijk bij de spanner van u keuze naar de korting.

Gratis verzending

besteld u in Nederland minimaal 45 euro? Dan verzenden wij uw bestelling gratis.