Veters - schoenveters kopen

Op zoek naar een paar nieuwe veters? Zijn de oude veters gebroken? Zoek niet verder bij www.schoen-onderhoud.nl hebben we een ruim online assortiment.

Veters voor schoenen zijn er in vele lengtes en uitvoeringen. We hebben schoenveters in verschillende diktes en vormen. Zo zijn er dunne ronde veters, dikke ronde veters maar ook platte schoenveters. De meeste veters zijn ook gewaxed te bestellen. De gewaxte veters zijn afgewerkt met een dun wax laagje. Dit geeft de veter een wat nettere uitstraling. De wax veters worden vaak gebruikt in nette herenschoenen. Heel soms zijn de veters van leer of leder, ook hier hebben we een behoorlijk assortiment in.

Om u te helpen de juiste lengte schoenveters te bepalen kunt u op deze pagina kijken: Welke lengte veters heb ik nodig?  We hebben veters beschikbaar in de volgende lengtes: 50, 55, 60, 65, 75, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 180 en 200 cm en met onze veters op maat zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ons uitgebreide assortiment schoenveters

Op zoek naar de juiste lengte en soort veters? We hebben een ruime sortering schoenveters. Dikke, dunne, lange, korte, gemaakt van katoen, nylon of leder. Netjes gewaxed, de mogelijkheden zijn enorm. Bergschoen veters stuk? We hebben een ruim assortiment speciale extra sterke nylon bergschoenveters van het merk Barth. We hebben ook van verschillende merken veters op voorraad. Zo hebben we de speciale sneaker veters van Mr Lacy, Alle beschikbare veters van Braend (herenschoenen) onze Glide veters zijn veters speciaal gemaakt te vervanging van bijvoorbeeld van Bommel of van Lier schoenen en sneakers. En niet te vergeten de Ulace veters, het unieke vetersysteem zodat er niet meer gestrikt hoeft te worden. Ook bestaat er de mogelijkheid veters op maat te maken, dit kan per 5 cm worden gedaan.

We hebben ronde veters: rond 2.5mm, rond wax 2.5mm, extra dik 5mm, superdik 6mm, nomex brandvrij 6mm. in platte veters: plat 7mm, plat nylon 6mm, plat glitter 9mm, plat fluweel 9mm, plat mephisto 10mm, plat dressed look 8.5mm, satijn 16mm, platte bergchoen veters. De gewaxte veters zijn te verkrijgen in: wax rond 2.5mm, wax rond gekeurd 2.5mm, wax rond dik 3.5mm, wax plat gekleurd 4mm, wax plat breed 5.5mm. De merken veters die we verkopen zijn: Marla, Mr lacy, van Bommel/gilde veters, Ulace, Barth en Braend

Mr Lacy veters

Mr Lacy maakt schoenveters voor in sneakers in vele leuke kleuren. Ook hebben ze elastische veters, makkelijk voor kinderschoenen.

 

Braend veters

Braend levert ons hun originele braend veters voor hun schoenen in diverse kleuren en lentes.

 

Ulace veters

Ulace, het unieke elastische veters systeem, het maakt van veters schoenen instappers. Nooit meer strikken! Er zijn 2 soorten: Mix & match en kiddos voor de kleintjes.

 

Leren veters

We hebben diverse soorten leren veters voor in schoenen maar ook om creatief mee te zijn. We hebben ze in standaard lengtes maar ook aan de rol.

 

Veters gesorteerd op kleur

We hebben ook al onze veters op kleur gesorteerd, zo kunt u makkelijk zoeken als u een bepaalde kleur zoekt. We hebben een keuze gemaakt van kleur-groepen: zwart, wit, rood, blauw, beige, groen, grijs, zilver en goud.

 

Veters gesorteerd op lengte

Ook hebben we onze veters op lengte gesorteerd, zo kunt u makkelijk zoeken als u een bepaalde kleur zoekt.

 

Van Bommel veters

Via het Schoenmakersgilde kunnen wij ook Gilde veters leveren. Deze veters zijn door het Gilde speciaal gemaakt om zo goed mogelijk bij van Bommel en van Lier schoenen te passen. u vindt ze hier.

 

Veters voor bergschoenen

Bergschoenen hebben vaak zwaardere veters dan de veters voor normale schoenen. Vaak zijn ze ook van nylon gemaakt dit is sterker, zeker als er halen of lussen op de schoenen zitten. Ze zijn plat en rond te bestellen.

 

Een aantal veel bestelde veters:

Veter 120 centimeter plat gewaxt wit

Plat gewaxte veters van ± 6.5 mm 120 cm lang. 100% Katoen.
Schoen-onderhoud.nl
8717286022634
Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*
Bestel

Veter 75 centimeter dun zwart

Dunne ronde veters ± Ø 2,5 mm.

100% Katoen.

Marla
8715008002100
Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*
Bestel

Veter 120 centimeter plat donkerblauw

Platte veters van 7.0 mm breed.

100% Katoen.

Marla
8715008001271
Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*
Bestel

Lederen Veter Vierkant Neutraal

1 paar ( 2 stuks ) vierkante dikke naturel kleurige lederen veters, ± 3 mm. dik. ± 120 cm. lang. Worden veel in bootschoenen gebruikt.
Schoen-onderhoud.nl
9504938784960
Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*
Bestel

Veter 75 centimeter dun rond gewaxt Kobaltblauw

Dunne ronde gewaxte veters van ± Ø 2,2 mm. 100% Katoen.
Marla
8715088017234
Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*
Bestel

Mr. Lacy Flatties

De originele Mr. Lacy Flatties.130 centimeter lang. In vele kleuren te bestellen.

Mr. Lacy
8718481700488
Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.