Voorwaarden


1. Algemeen.

www.schoen-onderhoud.nl draagt er zorg voor, dat de door een consument door middel van een bestelformulier via Internet bij www.schoen-onderhoud.nl bestelde artikelen indien voorradig, binnen 1 tot 3 (werk) dagen nadat www.schoen-onderhoud.nl de betaling heeft ontvangen, bij de consument worden afgeleverd, waarbij de verzendkosten voor rekening komen van de consument.

2 Levering.

Levertijd van de meeste producten is op werkdagen (maandag t/m vrijdag) 1 tot 3 dagen, mist voor 15:00 besteld. Als de levering langer gaat duren wordt u z.s.m. gemaild of gebeld. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

3 Prijzen.

Alle prijzen op de internetsite inclusief B.T.W. en zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Hiervoor zijn wij niet verantwoordelijk.

3. Verzenden.


De verzendkosten van de bestelde artikelen worden automatisch door onze online shop berekend. De pakketten worden door de postbode aangeboden. In geval dat het pakket niet kan worden aangeboden door de postNL, laat deze een bericht bij u achter. U heeft dan nog 7 dagen de tijd om het pakket af te halen bij het dicht bij zijnde postkantoor. indien de periode waarin u het pakket af kunt halen verstreken is, wordt het pakket automatisch teruggezonden naar www.schoen-onderhoud.nl. wilt u na deze periode uw pakket nogmaals verstuurd hebben, wordt er €10,- administratie en verzendkosten in rekening gebracht welke vooruit betaald dienen te worden.

4. Betalen.


U heeft de mogelijkheid om 3 verschillende manieren te betalen:

4.1 Vooraf


U betaalt vooraf op bankrekening nr. NL39 ABNA 0555 0229 94. Dit betekent dat u het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten overmaakt via bank/giro op onze rekening. ( Bank: ABN-AMRO, Rek nr.: NL39 ABNA 0555 0229 94, t.n.v. J.van den Brul BV ) met vermelding van het order nummer. Zodra www.schoen-onderhoud.nl  de betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling binnen 5 (werk) dagen* bij u afgeleverd. Voor Belgie : IBAN: NL39 ABNA 0555 0229 94    BIC: ABNANL2A  t.n.v.J.van den Brul BV) met vermelding van het order nummer. LET OP ! de bankkosten zijn voor rekening van de koper, als de kosten op rekening van www.schoen-onderhoud.nl komen wordt het bedrag teruggestort en de order geannuleerd !

4.2 iDEAL.
U plaatst een bestelling bij www.schoen-onderhoud.nl Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en www.schoen-onderhoud.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en levering dus kan plaatsvinden.

4.3 Creditcard.
U plaatst een bestelling bij www.schoen-onderhoud.nl Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met een Creditcard wilt betalen. Klik dan op de betreffende creditcard betaalknop en selecteer uw card. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw creditcard afgeschreven en www.schoen-onderhoud.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald en levering dus kan plaatsvinden.

5. Ruilen / Retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schoen-onderhoud.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het herroepingsrecht geld helaas niet voor maatwerk producten zoals onze op maat gemaakte veters extra sleutels en riemen.

www.schoen-onderhoud.nl kan een advies geven betreffende de kleur of maatvoering maar kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld wanneer deze onjuist is.

6. Garantie.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Wij kunnen helaas geen garantie geven op het gebruik van producten zoals verf bijvoorbeeld.

7. Klachten.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten z.s.m. bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@schoen-onderhoud.nl  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

8. Kortingen.

Alle kortingen zijn uitsluitend van toepassing op de verkoop via de website www.schoen-onderhoud.nl en niet van toepassing op de verkoop is onze filialen.

9. Afbeeldingen en specificaties.

Alle afbeeldingen, foto’s, en dergelijke evenals gegevens betreffende afmetingen, kleuren, inhoud etc. op de internetsite van www.schoen-onderhoud.nl kunnen afwijken. Dit kan geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

10. Aansprakelijkheid.


www.schoen-onderhoud.nl is niet aansprakelijk voor letsel, of anderzijds misbruik veroorzaakt met en/of door producten welke door www.schoen-onderhoud.nl zijn geleverd aan de koper of anderen.

Elke verantwoordelijkheid van het gebruik van producten is geheel voor rekening van de ontvanger van geleverde producten. www.schoen-onderhoud.nl is niet aansprakelijk voor het uiteindelijke eindresultaat van de verkochte producten op de website www.schoen-onderhoud.nl

11. Gebruik website.

Niets van de website www.schoen-onderhoud.nl mag door derden zonder toestemming van Schoenmakerij van den Brul worden gebruikt.

12. Privacy.

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling.

Inlichtingen
Al uw persoonlijke gegevens kunt u te allen tijde kosteloos opvragen, corrigeren, intrekken of verwijderen. Neem hiertoe contact op met ons.

Informatie aan derden
Wij geven uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw adres en e-mailadres, niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Hiervan uitgesloten zijn de bedrijven die wij inschakelen voor de uitvoering van onze orders en die voor de afwikkeling van de bestelling bepaalde gegevens nodig hebben (zoals de expediteur die de levering uitvoert en de kredietinstelling die zorgt voor het afhandelen van de betaling). In deze gevallen worden echter uitsluitend de minimaal noodzakelijke gegevens doorgegeven.

Retourbeleid / Herroepingsrecht

Ruilen / Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schoenmakerij.info . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het herroepingsrecht geld helaas niet voor maatwerk producten zoals onze op maat gemaakte veters en riemen.

Herroepings formulier
 

Stappenplan :

Stappenplan :

1. Stuur binnen 14 dagen een email naar info@schoenmakerij.info en geef aan dat u een product wil ruilen of retourneren.

2. Stuur daarna binnen 14 dagen het product retour samen met het herroepings formulier en vermeld bij retourneren uw rekening nummer. Verzendkosten voor deze retourzending zijn voor uw eigen rekening.

3. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag z.s.m. (binnen 14 dagen) teruggestort.

Retouradres:

Schoen-onderhoud.nl

Roelantdreef 242

3562KH Utrecht