Rond superdik Ø ± 6.0 mm

Super dikke ronde katoenen veters voor b.v. legerkistjes of werkschoenen. Rond, ± Ø 6.0 mm dik, te bestellen in 90, 120, 150 en 180 centimeter.

Echt dikke schoenveters.

Dit zijn onze dikste ronde schoenveters. Zijn ze dik genoeg voor u? meet de oude na. Welke lengte heb ik dan nodig? Het handigst is dat u eerst doe oude veters uit de schoenen haalt. Zo kunt u de lengte nameten en de juiste lengte erbij zoeken.

Veter 65 centimeter extra dik rond zwart UITLOPEND

Veter 65 centimeter extra dik rond donkerbruin UITLOPEND

Veter 90 centimeter super dik rond zwart

Veter 90 centimeter super dik rond donkerbruin

Veter 120 centimeter super dik rond zwart

Veter 120 centimeter super dik rond donkerbruin

Veter 150 centimeter super dik rond zwart

Veter 150 centimeter super dik rond donkerbruin

Veter 180 centimeter super dik rond zwart

Veter 180 centimeter super dik rond donkerbruin

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.