Platte veters "Dressed look" ± 8.5 mm breed

Op zoek naar nieuwe schoen veters maar je wil niet dat ze er niet zo "nieuw" uitzien? Dan zijn deze dressed look platte veters wat voor jou. Ze zijn enkel in 120 centimeter leverbaar. Hoe lang heb ik nodig? Het handigst is dat u eerst doe oude veters uit de schoenen haalt. Zo kunt u de lengte nameten en de juiste lengte erbij zoeken

'Gebruikte" look

De dressed look veters hebben een "gebruikt" uiterlijk. Dat past soms goed bij schoenen die niet meer perfect nieuw zijn. Als soms nieuwe veters in oude schoenen worden gedaan staat dat soms een beetje vreemd, vandaar deze soort.

Platte Veters "Dressed Look" 120 centimeter Wit

Platte Veters "Dressed Look" 120 centimeter Grijs

Platte Veters "Dressed Look" 120 centimeter Taupe

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.