Wax veters plat ± 6.5 mm.

De platte gewaxte veters in 6,5 mm breed worden veel gebruikt in de wat "nettere" sneaker. Ze zijn enkel in 120 centimeter te bestellen.

Gewaxte platte veters van ongeveer 6,5 mm breed.

Deze gewaxte veters zijn ongeveer 6,5 mm breed en zijn in verschillende kleuren te bestellen. Hoe lang moeten mij veters zijn? Het handigst is dat u eerst doe oude veters uit de schoenen haalt. Zo kunt u de lengte nameten en kijken of 120 cm de juiste is.

Veter 120 centimeter plat gewaxt zwart

Veter 120 centimeter plat gewaxt wit

Veter 120 centimeter plat gewaxt taupe

Veter 120 centimeter plat gewaxt licht beige

Veter 120 centimeter plat gewaxt donkerblauw

Veter 120 centimeter plat gewaxt azurblauw

Gilde veters plat wax breed 120 cm zwart

Gilde veters plat wax breed 120 cm wit

Gilde veters plat wax breed 120 cm beige

Gilde veters plat wax breed 120 cm kobaltblauw

Gilde veters plat wax breed 120 cm donkerblauw

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.