Wax veters rond dik Ø ± 3.5 mm

Deze ronde veters worden veel gebruikt in de wat meer casual schoenen. De veters zijn van katoen gemaakt en licht gewaxed en te bestellen in 75, 90, 120 en 150 centimeter.

Over deze wax veters:

Deze wax veters zijn niet precies rond maar zijn iets ovaal. De diameter varieert daardoor iets, op de verpakking zelf staat 3 mm maar die is iets meer, zie de uitleg onderaan de pagina. Hoe lang moeten mij veters zijn? Het handigst is dat u eerst doe oude veters uit de schoenen haalt. Zo kunt u de lengte nameten en de juiste lengte erbij zoeken.

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt groen

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt reebruin

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt grijs

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt zwart

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt donkerbruin

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt donkerbeige

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt lichtbruin

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt middenbruin

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt room

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt rood

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt donkerblauw

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt wit

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt kobaltblauw

Veter wax 3 mm dik rond gewaxt bordeaux

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.