Platte glitter schoenveters ± 9 mm breed.

Iets meer bling-bling nodig? Geef schoenen een unieke look met deze glitter veters. De veters zijn breed plat en van nylon gemaakt, met een glitter effect. Niet onder spanning ± 9.0 mm breed. Uitgerekt ± 6.5 mm breed.

Glitter goud - zilver

Er zijn verschillende glitter kleuren beschikbaar. Welke lengte? Het handigst is dat u eerst doe oude veters uit de schoenen haalt. Zo kunt u de lengte nameten en de juiste lengte erbij zoeken

Veter 90 centimeter plat lichtgrijs glitter

Veter 120 centimeter plat lichtgrijs glitter

Veter 90 centimeter plat donkergrijs glitter

Veter 120 centimeter plat donkergrijs glitter

Veter 90 centimeter plat zwart glitter

Veter 120 centimeter plat zwart glitter

Veter 90 centimeter plat gewaxt goud

Veter 120 centimeter plat gewaxt goud

Veter 90 centimeter plat gewaxt zilver

Veter 120 centimeter plat gewaxt zilver

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.