Platte Barth bergschoen veters

De platte Barth veters zijn speciaal voor in berg of wandelschoenen. Ze zijn een stuk sterker dan gewone katoenen veters maar wel wat dikker.

Barth Bergschoenveter plat zwart

Barth Bergschoenveter plat rood

Barth Bergschoenveter plat grijs

Barth Bergschoenveter plat blauw

Barth Bergschoenveter plat middelgrijs UITLOPEND

Barth veters

Barth veters zijn een begrip in de wandel schoen wereld. Door de speciale weving en materiaal keuze blinken uit in stevigheid. Let wel altijd op, zorg dat u de haken en ogen aan berg- wandelschoenen regelmatig controleert op bramen. Als er een braam door bijvoorbeeld een steen is gekomen op een haak dan zal de veter daar snel doorslijten.

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.