Barth outdoor veters

De Barth veters zijn nylon veters voor gebruik in bergschoenen of andere outdoor schoenen. Ze zijn echt een stuk sterker dan gewone katoenen veters, zeker in schoenen met haakjes. Ook worden ze vaak gebruikt in werkschoenen. De veters worden in Duitsland gemaakt.

Barth bergschoen veters

Lengtes Barth veters

De Barth veters zijn in verschillende lengtes beschikbaar. Let wel op, niet ieder model is in dezelfde lengtes beschikbaar. De meest gangbare maat voor bergschoenveters is 120 of 150 centimeter. Het beste kunt u de oude veter uit de schoen halen en deze na meten.

Barth Bergschoenveter rond zwart geel grijs

Barth Bergschoenveter rond zwart grijs rood

Barth Bergschoenveter rond grijs rood

Barth Bergschoenveter rond zwart grijs groen

Barth Bergschoenveter rond grijs turqoise

Barth Bergschoenveter rond zwart

Barth Bergschoenveter plat zwart

Barth Bergschoenveter plat grijs

Barth Bergschoenveter plat blauw

Barth Bergschoenveter plat rood

Barth Bergschoenveter plat middelgrijs UITLOPEND

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.