Veters op kleur

Als u op zoek bent naar een specifieke kleur veter, is deze pagina misschien een uitkomst.

We hebben een groot assortiment veters in kleur op een rij gezet. Om te bepalen welke kleur u nodig heeft is soms lastig, maar het is allereerst uw smaak. Of er zat al een goede kleur veter in uw schoenen. Het is leuk om ook eens voor de afwisseling een leuke felle kleur te kiezen in een nette leren herenschoenen. Ook kan het juist mooi zijn als de kleur iets afsteekt, bij de tint van uw schoen. Of juist precies de zelfde kleur van de sneaker bijvoorbeeld.

Kiezen juiste kleur

Als u twijfels heeft over de kleuren omdat ook de kleuren wat anders kunnen lijken op een scherm, bent u natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel. Wij helpen u graag met de keus. Als u dan ook de schoen waar het om gaat meeneemt of draagt is dat helemaal goed.

Kijk ook naar de gaatjes waar de veter door heen moet, de veter moet er wel makkelijk doorheen kunnen. Dus behalve dat u let op de kleur is lengte en dikte ook van belang.

Kleuren waar u uit kan kiezen zijn: Zwart, Wit, Grijs, Beige, bruin, blauw, rood, groen, roze, geel, oranje, glitter, paars, gemengde kleuren.

Ons assortiment bestaat uit ruim 350 soorten veters, waarschijnlijk is er wel wat bij voor u.