Leren sierveters

Leren sierveters worden gebruikt in schoenen maar ook voor iets creatiefs mee te doen. Ze worden er ook wel sieraden mee gemaakt. Als u ze gebruikt voor in schoenen zijn ze echt voor de sier en niet om echt aan te trekken, daar zijn ze niet sterk genoeg voor. Misschien in dan een ronde wax veter beter, die lijkt ook wel een beetje op een leren veter.

Lederen sier veter rond kobaltblauw

Lederen sier veter rond wit

Lederen sier veter rond bordeaux

Lederen sier veter rond cognac

Lederen sier veter rond groen

Lederen sier veter rond naturel

Lederen sier veter rond rood

Lederen sier veter rond donkerblauw

Lederen sier veter rond zwart

Lederen sier veter rond donkerbruin

Lederen Veter Naturel Dun rond per/meter

Lederen Veter Zwart Dun rond per/meter

Lederen Veter Donkerbruin Dun rond per/meter

Lederen sier veter rond Bruin UITLOPEND

Sierveters van leer.

De lederen sierveters zijn echt veel minder sterk dan gewone schoenveters, daarom niet echt geschikt voor gewoon gebruik.

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.