Leren veters op rol

Leren veters op rol, dat wil zeggen dat we deze veters per meter kunnen leveren. We hebben verschillende kleuren diktes hierin en zijn per meter te bestellen. Als u besteld staat er "aantal" dit is het aantal meters dat u besteld. Dit krijgt u dan aan een stuk*

*Lange lederen veters aan een stuk, de uitleg.

U geeft aan hoeveel meter u wenst te krijgen en we zullen deze aan een stuk leveren. Hier zit wel een kanttekening bij. Er zit een maximum aan de lengte van de veter op rol. Als u bijvoorbeeld 25 meter besteld zou het kunnen dat de veter uit twee delen bestaat. Mocht u echt lang stuk aan een willen bestellen mail of bel dan even dan kunnen we meten wat we op dat moment hebben.

Lederen Veter Naturel Dik vierkant per/meter

Lederen Veter Bruin / Geel Dik vierkant per/meter

Lederen Veter Wit Dik vierkant per/meter

Lederen Veter Beige Dik vierkant per/meter

Lederen Veter Middenbruin Dik vierkant per/meter

Lederen Veter Donkerbruin Dik vierkant per/meter

Lederen Veter Donkerblauw Dik vierkant per/meter

Lederen Veter Zwart Dik vierkant per/meter

1 rol leren veter van 25/50 meter

Lederen Veter Naturel Dun rond per/meter

Lederen Veter Zwart Dun rond per/meter

Lederen Veter Donkerbruin Dun rond per/meter

Naald om lederen veters te rijgen

Van Bommel Logo

Van Bommel lederen veters

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.