Wax Veters Plat ± 4 mm.

Gewaxte katoenen veters, veel gebruikt in nette herenschoenen zoals V Bommel en Van Lier. Orginele Van Bommel veters vind u hier  Wax, plat, ± 4.0 mm breed.

Gewaxte platte veters van ongeveer 4 mm breed.

Deze gewaxte veters zijn ongeveer 4 mm breed en zijn in verschillende kleuren en lengtes te bestellen. Hoe lang moeten mij veters zijn? Het handigst is dat u eerst doe oude veters uit de schoenen haalt. Zo kunt u de lengte nameten en de juiste lengte erbij zoeken.

Veters 75 centimeter wax plat zwart

Veters 75 centimeter wax plat donkerbruin

Veters 75 centimeter wax plat bordeaux

Veters 90 centimeter wax plat zwart

Veters 90 centimeter wax plat donkerbruin

Een aantekening met betrekking tot de diktes die aangegeven staan bij de schoenveters:

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd de maten aan te geven. Echter geven de maten een indicatie aan en zijn helaas niet exact tot op de millimeter of tiende millimeter. De maat is ook heel verschillend in welke situatie de veters wordt gemeten. Als deze los uit de verpakking komt zal deze breder zijn dan als deze strak is een schoen zit geregen een aangetrokken is. Dit is ook weer niet bij elke soort veters. Platte en de wat dikkere veters hebben vooral die neiging. Dunne wax veters houden de dikte meestal wel vast. We hopen dat u begrijpt dat al deze factoren wisselen en de maten aangegeven een puur indicatie geeft.