Saphir Teinture Francaise Base kleuren

Saphir
3324010812000
    Levertijd: ± 1 week levertijd
Bestel
  • Beschrijving

Met de Base kleuren uit de Saphir teinture francaise serie kunt u zelf een kleur mengen. Dit is niet eenvoudig maar er zijn mensen die er tijd en moeite in stoppen en er mooie succes mee halen.

LET OP, ER KAN ENKEL VAN LICHT NAAR DONKER WORDEN GEVERFD. DIT PRODUCT IS VOOR DE PROFESSIONALS!
Mengkaart, puur ter indicatie

Dit zijn voorbeeld mengverhoudingen maar geven geen gegarandeerd kleur uitkomst. Dit is echt een proefondervindelijk proces.

Mengkaart, puur ter indicatie

En houd absoluut rekening met de wetenschap dat dit op naturel (wit) leer is! De ondergrond bepaald mede de uiteindelijke kleur!

Saphir base kleuren

Met de saphir teinture base kleuren kunt u zelf uw kleur maken. Dit is geen eenvoudig proces maar als u er tijd en moeite in stop dan is dat mogelijk. En bedenk dat u enkel van licht naar donker kan verven en de ondergrond ook een rol in de uiteindelijke kleur heeft. De indring verven van Saphir dringen echt een beetje in het leder en is veel duurzamer dan de dekverven. Deze liggen immers op het leder. Werk wel voorzichtig, als u morst dan krijgt u de verf ook echt niet meer weg.

Bij het verven van suède zal het suède wat harder worden. Voor het verven van laarzen heeft u minimaal 2 of meer verpakkingen nodig.

Waarschuwing