Rapide Zipperspray

Rapide
8714666570358
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*
Bestel
  • Beschrijving

De Rapide zipperspray is een spuitbus met smeermiddel voor ritsen.

Laat ritsen weer soepel lopen

Rapide Zipper Spray - Maakt moeizaam lopende ritsen weer soepel

Heb je wel eens gehad dat de rits van je jas, schoenen, tent of soft-top niet soepel meer loopt? Dat kan erg vervelend zijn! Gelukkig is er nu een oplossing voor dit probleem: Rapide Zipper Spray. Deze handige spray zorgt ervoor dat lopende ritsen weer soepel worden, waardoor je ze moeiteloos kunt openen en sluiten.

Deze speciale spray is geschikt voor gebruik bij verschillende items met een rits. Of het nu gaat om je favoriete jas, een paar schoenen, een tent of zelfs een soft-top van een auto, Rapide Zipper Spray biedt de juiste oplossing.

LET WEL OP! Gebruik de spuitbus voorzichtig op de te behandelen rits. En spuit alleen op de rits, zo voorkom je dat de spray op andere delen van bijvoorbeeld je schoenen of jas terechtkomt en verkleuring veroorzaakt.

Ik heb deze spray zelf uitgeprobeerd op een oude softtop van een auto en ik was aangenaam verrast door het goede resultaat. De rits gleed weer soepel open en dicht, alsof hij net nieuw was! Als je dus last hebt van een vastzittende rits, probeer dan Rapide Zipper Spray. Het is de ideale oplossing om je ritsen weer soepel te laten lopen, zonder gedoe. Bestel vandaag nog jouw eigen flesje en geniet van het gemak van moeiteloos gebruik van je favoriete kledingstukken en accessoires met ritsen!

Gebruik spuitbussen buiten!

150 ml.

Waarschuwing