Schoenpoets voor gladleer

Schoenpoets maar vaak ook schoencrème genoemd, houdt uw glad lederen schoenen mooi. Kleine beschadigingen kunnen er mee worden weggewerkt. Zitten er echt krassen of echt kale plekken op de schoenen dan kunt u daarvoor beter een dekkende schoenpoets gebruiken. Poets uw schoenen regelmatig, dan blijft het leder soepel en behoud het zijn kleur.

Gebruik schoenpoets altijd dun

Geen dikke lagen maken. Breng de schoencrème op met een insmeerborstel of poetsdoek. De insmeerborstels zijn vooral handig bij schoenen met gaatjes of veel randen met stikwerk. Dit voorkomt dat er schoenpoets in de gaatjes blijft zitten. Poets de schoenpoets uit met een grote uitpoetsborstel. Als uw schoenen echt aandacht nodig hebben of erg vuil zijn is het aan te raden dat u de schoenen een keer goed reinigd voor het poetsen. Dit zorgt er voor dat alle oude schoencrème van het leder gaat en u weer opnieuw kan beginnen. Let wel op dit kan enkel met kwaliteits lederen schoenen. Op deze pagina vind u verdere informatie daar over.

Saphir Surfine Schoencrème

Van Bommel schoencrème

Saphir MEDAILLE D'OR Pommadier 75 ml

Collonil Classic Shoe Cream

Collonil Classic Shoe Cream Metallics

Blik Saphir Surfine Schoencrème 500 ml

Marla Shoe Cream

Collonil 1909 Supreme crème de luxe 100ml

Marla Delicate Cream

Saphir kleurenkaart

Set korting

Set Van Bommel Schoencrème alle 9 kleuren

Set korting

Saphir MEDAILLE D'OR Pommadier set met alle 26 kleuren

Saphir MEDAILLE D'OR Creme de Soins

Set korting

Saphir MEDAILLE D'OR Creme de Soins set met alle 4 kleuren.

Merken schoenpoets

We hebben verschillende merken schoenpoets op voorraad. Dit omdat er zo dan meer keuze in kleur is maar ook omdat er dan ook uw favoriete merk bij zit. We hebben schoenpoets van Saphir, Collonil, van Bommel, en Saphir medaille dór.