Inlegzolen met steun

Inlegzolen met steun geven uw voet meer ondersteuning. Zolen met steun kunnen uw voeten ontlasten zodat u minder pijnlijke voeten krijgt bij bijvoorbeeld lang staan. Het kiezen van de juiste zool is online best moeilijk. We hebben onze steunzolen is 4 soorten onderverdeeld, hele steunzolen, 3/4 zolen, comfortabele-zachte zolen en gel zolen met vorm. Als u naar beneden scrolt dat vind u de uitleg hier over.

Welke steunzool kiezen?

Dat is een moeilijke vraag, iedereen is anders en heeft andere voeten. De een zoekt echt steun of correctie, de anders heeft echt pijn aan de voeten. Wij hanteren als vuist regel, als u echt pijn heeft aan de voet ga naar een specialist! De huisarts, fysiotherapeut, podoloog. Deze zullen uw voeten bekijken, beoordelen en u een goed advies kunnen geven. Dit kunnen wij helaas niet zo via internet. Wat we wel kunnen is onze ervaring delen en de door de fabrikant beschreven specificaties geven.

Hele steunzolen

De meeste steun vindt u met hele steun / vorm zolen. We hebben veel soorten maar omdat we ze al zo lang in onze "echte"winkel verkopen wil ik van een paar mijn ervaring delen. De Marla royal support verkopen we al 25 jaar het is echt een mooie degelijke allround zool. Echt voor iemand die wat meer zoekt dan een iets gevormde zool. Echt een zool waar mensen voor terug komen en blind weer kopen. Persoonlijk loop ik al jaren hard met de Mysole running in mijn hardloopschoenen, ze geven gewoon meer support en grip in de hardloopschoen. Ze nemen uiteraard wel wat ruimte in maar bij hardloopschoenen is de oude zool vaak zo verwijdert.

3/4 zolen

De 3/4 zolen zijn vooral erg handig bij schoenen die wat minder ruimte hebben voor een hele inlegzool. De tenen blijven bij de Marla ortholux gewoon vrij maar de voet wordt wel ondersteund in het geleng. De Marla de luxe is ietsje langer maar heeft een plak-strip. Dit is erg handig voor in open schoenen zoals sandalen of schoenen met een open hiel.  De Marla de luxe is ook mooi aan de voorkant van een sandaal omdat de zool daar ophoud onder de voorvoet en zo dus onzichtbaar is.

Comfortabele / zachte zolen

Op zoek naar meer comfort, bijvoorbeeld bij veel staan? We verkopen al jaren de Sunbed six, deze zool heeft behoorlijk veel vorm en is tegelijk erg stevig zacht. Is een beetje vreemde omschrijving maar als klanten ze dragen merken ze wat we bedoelen. Mensen komen echt terug in onze "echte" winkel voor deze zool. De Mysole multisorb is een vlakkere maar zachte zool.

Gel zolen met vorm

Zoekt u gel zolen? De gel zolen die we in ons assortiment hebben zijn gemaakt van gel die zacht maar wel ook stevig zijn zodat de voet niet gaat inzakken. De Shoeboys gel motion heeft zelfs en hiel vorm zodat deze ook de hiel wat steunt. De Shoeboys sneaker is wat vlakker. Op zoek naar gel hakken voor bijvoorbeeld hielspoor? Kijk naar ons assortiment hielspoor hakstukken.

Comfortabele zolen

Sunbed Six

Hele zolen

Marla royal support

Hele zolen dun

Sunbed Elegance

Dempend

Shoeboys bounce

3/4 zool

Marla De Luxe

Hele zolen

MYSOLE Running

Comfortabele zolen

MYSOLE Multisorb

Hele zolen

Sunbed Sport

Hele zolen

Sunbed Comfort

Bama sneaker gel comfort

Hele zolen

MYSOLE Anatomical

Gel zool

Shoeboys GEL Motion

Gel zool

Shoeboys Sneaker gel

3/4 zool

MARLA Ortholux

Hele zolen

MYSOLE Sneaker Plus

Comfortabele zolen

Bama sneaker soft comfort - i love my sneakers

Hele zolen

Bama Running - UITLOPEND

Bama ultra dunne gel zool